Newsletter ASIL

Primesc

Noutăţi

la Editura Academica

Macovei Viorica Maria, Costin Gheorghe Miron
Laptele, aliment-medicament

Florea Traian (editor), Dima Stefan (editor), Costin Gheorghe Miron (editor), Bahrim Gabriela, Banu Iuliana, Borda Daniela, Cîrîc Alexandru, Elisei Alina, Segal Rodica, Stanciu Silvius, Turtoi Maria
Microîncapsularea pentru sisteme alimentare
Colectivul de referenţi ai Buletinului pentru Industria Laptelui-BIIL
  1. Prof. dr. ing. Rodica Segal
    Biochimia produselor alimentare
    Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
  2. Prof. dr. ing. Gheorghe Miron Costin
    Tehnologia laptelui
    Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
  3. Prof. dr. ing. Ştefan Dima
    Chimia alimentelor
    Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
  4. Prof. dr. ing. Anca Nicolau
    Microbiologia produselor alimentare
    Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
  5. Prof. dr. ing. Corneliu Popa
    Utilaje şi instalaţii în industria alimentară
    Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
  6. Prof dr. ing. Gabriela Rotaru
    Managementul calităţii şi siguranţei în industria alimentară
  7. Universitary professor Lester Wilson
    Iowa State University, Ames, SUA
  8. Conf. dr. ing. Daniela Borda
    Editor Şef
    Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
  9. Dr. chim. Violeta Stanciu
    Editor tehnic